Játszópark / Élménypark

Willy Fog és kísérői útja Hongkongból Japánban vezet. Mr. Fog inasa, Rigodon és annak barátja, Tico cirkuszi előadóművészként dolgoztak, mielőtt Willy Fog szolgálatába szegődtek volna….
Mr. Fog és kísérői útja Szuezt elhagyva a Vörös-tengeren át India felé folytatódik tovább. Ott Bombay (ma Mumbai) kikötőjébe fut be hajójuk….
Willy Fog kisérőivel, Rigodonnal és Ticoval Londonból vonattal Párizsba utazik. Onnan ugyancsak vonaton folytatják az utat, így érkeznek meg az olasz csizma sarkába, Brindisi városába….
Folytassuk hát a BalaLand Family Park beltéri játszóház London részének leírását!…
Kezdődjön hát az élménybeszámoló! Vegyük sorra azokat a helyeket, amelyeken Willy Fog és kísérői végig mentek világkörüli útjuk során és részletesebben időzzünk azokon a helyszíneken, amiket meg is valósítottunk a…
Akármelyikünkkel megtörténhet, hogy egy utazás során annyira magukkal ragadnak az élmények, történések, hogy bár gondolunk az otthon maradt szeretteinkre, barátainkra, egy ideig nem lépünk kapcsolatba velük….
Azonban ezúttal nem csak játszóházat adtunk át, hanem egy lézer labirintust és egy kihívás pályát is. A kihívás (Tag Challenge) pálya szerkezetében hasonlít a hagyományos labirintus játszóházakhoz, de ezúttal valami…
A 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal sorozat negyedik epizódját követően jó sok kaland vár még Willy Fogra és kísérőire, Rigodonra és Ticora, mire megérkeznek Kínába….
Már Esztergomban vannak az alkatrészek, hamarosan indul a telepítés is. Több szempontból is különleges lesz a Grand Hotel Esztergom területén épülő rekreációs tér….
Ez a magyar címe a 80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal sorozat negyedik epizódjának. Az epizódban Willy Fog kísérőivel együtt a Szuezi-csatornán hajózik….