Játszótér 2017-09-19T10:17:01+00:00

Project Description

A felhőtlen szabadság kulcsa

Kinek mit jelent ez a szó? Nekünk egy olyan zöld területet a szabad ég alatt, ahol lehet bandázni, kúszni, mászni, csúszdázni, pörögni-forogni, mókázni. Ahol nem kell folyamatosan vigyázni a szép ruhára, nem kell csendben lenni és szépen ülni. Ahol igazán önmaga lehet gyermek, kamasz, felnőtt. Egy közösségi tér. Közösségi, mert a gyermekek szocializációját, empátiakészségét fejleszti. Közösségi, mert a kamaszok kortársai elismerő tekintete mellett mutathatják be a legújabb flikk-flakkot a görpályán. Közösségi, mert a szülők egymás között megbeszélhetik a legjobb praktikákat, a legújabb történéseket a nagyvilágban.

 

És milyen a jó játszótér? Ami ezt a szabadságot, könnyedséget és kikapcsolódást úgymond láthatatlanul biztosítja. Mert nem maga a játszótér a produkció. A produkció az a csata, amit a fiúk a játszóváron vívnak. Vagy az együttműködés, ami a kislány “anyukák” között kialakul vacsorafőzés közben a homokozóban. A játszótér egy eszköz. Eszköz arra, hogy biztonságos, ízléses, szép környezetben élhesse át mindenki azt, amit neki személy szerint a játszótér jelent.

Szép és igényes játszótéri játékainkkal varázsoljuk a bölcsőde, óvoda és iskola udvarát, valamint a közterületi játszóteret gyönyörű és biztonságos díszletté – akár standard termékeinkkel, akár egyedi tervezésű kültéri játszóeszközeinkkel. Bármelyikről is legyen szó, a biztonság garantált, hiszen minden eszközünk megfelel az MSZ EN 1176 szabvány előírásainak és ütéscsillapító burkolataink által minden játszószint magasság esetén biztosítani tudjuk a játszóeszközök biztonságos igénybevételét.