Játszószoba 2017-09-19T10:17:30+00:00

Project Description

Hatékony segítség a kisgyermekes családoknak

Kisgyermekes szülőként sokszor nehézségként éljük meg a mindennapos ügyintézést, vásárlást, orvoshoz járást. A gyermekek elemi igénye a mozgás, a játék. A túl sokáig tartó szabályozottságot, csendben levést, egy helyben ülést nem viselik jól. Egy ilyen helyzet stressz faktort jelenthet a család életében, amit a szülők természetszerűleg megpróbálnak elkerülni.

 

Szolgáltatóként egyre többen törekednek arra, hogy segítsenek a kisgyermekkel érkező szülőknek. Nem kell feltétlenül nagy hely ahhoz, hogy a várakozás ideje alatt lekössük a gyermekeket. Elegendő lehet akár egy üres falfelület az orvosi rendelőben, patikában, bankban, postán, ahová készségfejlesztő falipaneleket tudunk elhelyezni. Egy kis sarok az étteremben, üzletben, ahol különböző puha elemekkel játszhatnak a gyermekek. A befektetés hasznosnak fog bizonyulni, hiszen az ügyfél nem felfokozott idegi állapotban kezd hozzá az ügyintézéshez, hanem nyugodtan, mosolyogva.

Szállodákban, bevásárlóközpontban, repülőtéren, fürdőben, fitneszteremben célszerű egy egész szobát a játéknak szentelni, ahol a gyermekek kiélhetik mozgásigényüket. Kisgyermekekről lévén szó nagyon fontos a színvilág és a látvány mellett a mozgásos játékok lehetővé tétele. Olyan szoba kialakítása, ahol a gyermekek önfeledten, szabadon, a képzelet világában kalandozhatnak. Ahol szaladgálhatnak, csúszdázhatnak, mászókázhatnak, rajzolhatnak, egy szóval jól érezhetik magukat. És más gyermekekkel is barátságot köthetnek. A megálmodott téma pedig arra is lehetőséget ad, hogy ők legyenek az egri várvédők vagy hajóskapitányok. Biztonságos körülmények között, vidám, kellemes környezetben.