Játszóház 2017-09-19T10:17:14+00:00

Project Description

Játszóházak varázslatos világa

Sokfajta beltéri játszóház létezik. Kisebb készségfejlesztő szoba, ahová különböző fejlesztőprogramokkal csábítják a gyermekeket, akik asztalon játszható játékokkal és szerepjátékokkal nyugalmas környezetben játszhatnak. Vannak kicsit nagyobb játszóházak, ahol már megjelenik egy acélvázas struktúra – közismert nevén labirintus – és ahol a totyogó korúaknak külön kis sarkot biztosítanak. És vannak a játszóparkok, ahol egy óriási csarnokban különféle aktivitásokkal várják a kisebb-nagyobb gyermekeket. A játszóparkokban sokszor a felnőttekre, kamaszokra is gondolnak és ez a fajta környezet nem igazán nevezhető a nyugalom szigetének.

 

Szükség is van erre a sokszínűségre. Hiszen vannak, akik olyan helyre szeretnék vinni gyermeküket, ahol meghittség, nyugalom veszi őt körül, és olyanok is vannak, akik azt szeretnék, ha a gyermekük azt a rengeteg energiát, amely benne rejlik, nem az otthonuk négy fala között engedné szabadjára, hanem egy biztonságosan megépített játszóházban tombolná ki magát.

Bár kívülről úgy tűnhet, hogy a gyermekek semmi mást nem csinálnak, csak tombolnak, valójában ennél sokkal többről van szó. Saját korlátaikat lépik át egy-egy eszköz használata során, megtanulnak odafigyelni a kisebbekre, esetlegesen megélik, hogy milyen érzés segíteni a másik gyermeknek, ha elakad valamelyik akadálynál. Különböző izomcsoportokat vesznek igénybe az akadályok leküzdése során és fejlődik a mozgáskoordinációjuk, reakcióképességük, problémamegoldó képességük.

Mindezt egy elvarázsolt világban teszik: dzsungelben, erdőben, farmon, tündérek vagy lovagok között. Nincs két egyforma játszóstruktúra, nincs két egyforma játszóház. Mindent egyedileg a vevő egyéni igénye alapján az előírt szabványok betartása mellett az adott helyszínre tervezünk, és a beépíthető aktivitások széles tárháza a biztosíték arra, hogy a játszóház akár több száz vagy ezer négyzetméteren sem válik unalmassá. A galvanizált acélcsövekből álló tartószerkezet lehetővé teszi, hogy akár 6-7 emeletes játszóházat alakítsunk ki. Profi telepítő csapatunk nagy tapasztalata és folyamatos képzése pedig a garancia arra, hogy egy minden szempontból biztonságos és minőségi játszóházat adunk át a megrendelőinknek.

Ha rajtunk múlik, minden játszóház egyedi csodás kis hellyé válik, amely az egész családnak örömteli kikapcsolódást nyújt.