Maják földjén…

Most biztos mindenki azt hiszi, hogy valamelyik közép-amerikai országban telepítettünk játszóházat vagy építettünk játszóteret… Olyan messzire még nem merészkedtünk. Épülőfélben van azonban Magyarországon egy olyan játszópark, amelyben úgy érezhetjük, mintha ott járnánk. Szerencsésnek érezzük magunkat, hiszen minket ért az a megtiszteltetés, hogy ezt a több szempontból is különleges játszóparkot létrehozhatjuk.

Miért különleges?

A Maya játszópark már az impozáns bejáratával is hirdeti, hogy aki ide látogat egy különleges világba csöppen.

Egyrészt még soha nem épült Magyarországon beltéri játszóstruktúra kültéren. Biztos mindenki járt már olyan játszóházban, ahol “ketrecben” – ahogy a köznyelvben hívják (mi jobban szeretjük az acélváz-struktúra vagy játszóházi struktúra kifejezést:))- játszanak a gyermekek. Beltéren igen népszerű, hiszen kisebb helyen sokkal több aktivitás elhelyezhető köszönhetően annak, hogy bármilyen magasságba egymásra rakhatóak az egyes szintek és a zártrendszer miatt nem kell az egyes aktivitások között 3 méter biztonsági zónát tartani. Ügyfelünk szerette volna ezeket az előnyöket (magasság, kis helyen több aktivitás) kültéren is kihasználni. Mi segítünk neki ebben.

Másodsorban nincs még Magyarországon 3D tematikával ellátott játszóházi struktúra. Maya maszkok, sziklák, kövek, függőhidak díszítik a struktúrát, elrejtve ezáltal a “ketrec-hatást”.

A tervezés során az a cél lebegett a szemünk előtt, hogy olyan látványtervet mutassunk be ügyfelünknek, amelybe egyből beleszeret, mert szép, egyedi és hangulatos.

Szerintem a 82 oldalas látványtervünkből kiemelt néhány kép magáért beszél.

2017-09-20T19:50:11+00:00