Köztársasági elnök a kalózhajó megnyitóján

2013. február 16-án mi is ott voltunk a révkomáromi Olymp Center megnyitóján, ahol többek között az általunk épített kalózhajó is megtalálható. Megérkezésünkkor megdöbbentünk a rendőri jelenléten. Bár tudtuk, hogy Riszdorfer Mihály és Riszdorfer Richárd, tulajdonosok személyében többszörös világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakosokat tisztelhetünk, mégsem számítottunk ekkora “felhajtásra”. Kiderült, hogy Ivan Gašparovič, Szlovákia köztársasági elnöke és Dušan Čaplovič, szlovák miniszter a megnyitó díszvendége. Miután a szlovák nyelvet még nem sajátítottuk el, így a beszédek tartalmáról nem tudunk beszámolni. Azt azonban bizton állíthatjuk, hogy a játszóházat láthatóan szerették a gyerekek. Mi is nagyon szeretjük! Ezért az egész játszóházat bebarangoltuk.:)

Amikor az öt méter magasságban található hálós bújócsövön végigmásztunk, mindannyian megállapítottuk, hogy matrózként biztosan nem vállaltuk volna el az árbóckosárban való üldögélést… ha lehetett volna választani.:)

A puha labdákkal való lövöldözés annál nagyobb élményt jelentett. És akkor nem beszéltünk még a trambulinokról, spirál csúszdáról és puha mászófalról. Ha egyszer Révkomáromban jártok, próbáljátok ki Ti is! Igazi élmény kalózkodni!

2017-09-22T09:29:42+00:00